viernes, 29 de junio de 2012

Que tinguem sort

Que tinguem sort es el título de una canción de Lluís Llach que aboga por seguir el camino después de un adiós irremediable. Unos se van, otros se quedan; unos reprenden su vida en pareja, otros se reencuentran con su familia; unos se irán de viaje, otros serán más hogareños; unos volverán a Menorca, otros tendrán que esperar a saber qué les deparará el destino. Pasito a pasito nos iremos abriendo camino y poco a poco nos iremos asentando, sin prisas, aprendiendo de todo y de todos, como dice el viaje a Ítaca de Kavafis puesto en boca también de Llach.

Ahora, desde el aeropuerto de Menorca, preparada para emprender el que tal vez sea mi último vuelo a casa, para quedarme, sin saber qué me deparará el destino más allá de mañana, sin saber si volveré o no a esta isla en la que he pasado mis últimos tres cursos, en mi cabeza suena una canción: Que tinguem sort. 



I així pren, i així pren tot el fruit que et pugui donar
el camí que, poc a poc, escrius per demà.
Que demà, que demà mancarà el fruit de cada pas;
per això, malgrat la boira, cal caminar.


10 comentarios:

  1. Que tinguis sort, Bel. Te la mereixes. Els hippies necessitem una mica de "vells mètodes" (encara que ja saps que per a mi el que compta no és el mètode sinó el professor) per a no acabar de perdre el nord.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Us enyoraré molt, O. Us enyoraré. He après molt amb vosaltres, tant professionalment com a nivell personal. Aquest, per a jo, ha estat un any de creixement gràcies a tots vosaltres.

      Eliminar
  2. Jo també també et trobaré a faltar molt¡¡¡ La teua determinació i les idees tant clares són icreïbles¡¡¡ (Jessy)

    ResponderEliminar
  3. El factor sort és important, però moltes vegades el camí cap a la sort depèn d'un mateix, així que estic segura de que tindràs molta sort, Bel! Tot anirà bé! :)
    Quants records aquesta cançó...vos trobo tant a faltar!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ai, P., jo avui he anat de compres i em faltava amb qui comentar els conjuntets!!! X cert, ja hi quep a la 40 de Mango (m'he comprat els mateixos calçons que tenc en la 44, q em vaig comprar al principi) i això és en part gràcies a tu!!!!! Xorrades a part, ja veuràs com tindrem sort!!!! Un besiii!

      Eliminar
    2. Ets una crack!
      Em fa gràcia que diguis que jo he contribuït a l'èxit de la teva dieta...si no he parat d'incitar-te a saltar-te-la! Serà per tot el que t'he fet caminar, no? ;D

      Eliminar
    3. 20km Pam, 20 km... Jajajaja. Crec que surten a algun altre post! Me'n vaig a dormir, que demà a les 5'30 serà prest, per anar a l'aeroport! Besi!

      Eliminar
  4. Us deixeu la dieta més important que heu seguit les dues aquest any: la dieta de la tutoria de segon d'ESO. Jo la vaig fer l'any passat i vaig perdre 8 quilos entre octubre i juny...

    ResponderEliminar