miércoles, 4 de julio de 2012

De un venazo: TENERIFE

Este post es meramente informativo (aunque seguramente me digáis que mi vida os importa poco o nada, lo cual es lícito, justo y lógico). ESTOY EN TENERIFE. El lunes a las 11 de la noche me compré el pasaje para el vuelo directo de Iberia/Vueling de los miércoles a las 7 de la mañana, por lo que desde las 10 de la mañana, hora local (ya sabéis, una hora menos en Canarias), ya estoy con mi familia.

Prometo iros contando hazañas, pero cuando tenga tiempo, que estoy en el paro, ¡pero no parada!


This is El Callao, para los finos: Las Maretas, en Arico, aunque voy a estar yendo y viniendo del Sur al Norte y del Norte al Sur.

2 comentarios:

  1. Només per curiositat... Si ets de Tenerife, com és que habites a les Illes Balears? xD

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És una llarga història, Sherry! Intentaré resumir-te-la: A principis dels 80 ma mare va anar a fer feina com a infermera a Mallorca, i allà hi va conèixer mon pare. Es van casar a Tenerife però van quedar a viure a Mallorca, allà vaig néixer jo. Per altra banda, la família de ma mare són 10 germans, tots amb fills i néts (llevat d'ella) i mon pare només tenia una germana fadrina i sense fills... Van quedar a viure a Mallorca perquè mon pare hi tenia una empresa. Ma mare va deixar la sanitat i va començar a treballar per mon pare. Esper haver-ho aclarit més o menys resumidament!!!

      Eliminar